Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Vedder BV in
Buinen
[Terug naar plaats Buinen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Vedder BV
Spoorstraat 6
9528PN Buinen

tel: 0599-212479

Extra informatie

Ons bedrijf bestaat inmiddels 20 jaar en is verhuisd naar een nieuwe locatie en huisvesting aan de Spoorstraat 6 te Buinen, dit omdat de we meer ruimte nodig zijn en toe waren aan modernisering. Op deze locatie zijn er weer voldoende mogelijkheden en ruimte om weer jaren vooruit te kunnen.    
In samenwerking met mijn vrouw die de administratie voert, verzorg ik zelf de contacten met de opdrachtgevers om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Dit weten de mensen te waarderen doordat als ze contact met ons zoeken, wij direct kunnen reageren en een oplossing kunnen aanbieden. 
 
Onze medewerkers zijn vakmensen die alle disciplines van de bouw kennen, maar ook snel en zorgvuldig werken. Daarnaast maken wij gebruik van uitstekende onderaannemers, die onder onze eindverantwoordelijkheid, indien noodzakelijk , aanvullend werkzaam zijn. Dit kan zijn tegelwerk, stukadoorswerk, schilderwerk en installatiewerk. 
 
Onderhoud en verbouw van in -en exterieur vormen een belangrijk deel van ons takenpakket, maar ook worden er regelmatig nieuwbouw projecten uitgevoerd. We staan u bij gedurende de hele traject van ontwerp tot realisatie. Omdat we een kleine organisatie zijn , kunnen we flexibel en slagvaardig werken. 
 
Wij maken gebruik van uiteenlopende materialen en technieken. Onze werknemers zijn vakmensen die alle facetten van de bouw kennen en veel materiaal kennis hebben . Dagelijks zijn ze onderweg in ons goed uitgeruste bedrijfswagens zodat ze efficiënt en zorgvuldig kunnen werken.