Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Cokozijn in
Delfzijl
[Terug naar plaats Delfzijl]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Cokozijn
Balg 28
9933DB Delfzijl

tel: 06-11753662

Extra informatie

Uw partner in kunstof kozijnen   
Wij hebben jarenlang ervaring met zowel de fabricage als montage van kunstof- aluminium en houten kozijnen. Daarbij beschikken wij over ruime bouwtechnische kennis. 
 
Doordat Cokozijn over verschillende fabrikanten beschikt, kunnen wij u een breed scala aan producten leveren. Hierdoor zijn wij onafhankelijk, en zijn wij in staat kozijnen te leveren met een goed prijs/ kwaliteit verhouding. 
 
Kwaliteit van het kozijn herkent u aan een aantal punten: 
 
  • KOMO keurmerk, 
  • Politiekeurmerk “Veilig Wonen”, 
  • HR ++ glas. 
 
Bij Cokozijn is dat allemaal standaard aanwezig. Tevens is Cokozijn uw partner voor het leveren van kunstofgevelbekleding en kunstof afwerking. Cokozijn levert onder andere de volgende merken kozijnen: Profel- Inoutic- veka-Gealan -schuco en k-vision. 
 
Cokozijn is een klein flexibel bedrijf zonder showroom, hierdoor zijn de overheadkosten minimaal, en dat merk u als klant. Hebt u iemand in uw omgeving die bij u de kozijnen kan plaatsen? Cokozijn zorgt voor de levering en u spaart de kosten voor de montage uit. Mocht u toch besluiten om de kozijnen door Cokozijn te laten monteren, kan Cokozijn dat voor u verzorgen.