Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kraima Kozijnen in
Den ham
[Terug naar plaats Den ham]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kraima Kozijnen
S. Veldstraweg 92
9833 PB Den ham

tel: 06 - 46446488

Extra informatie

Welkom bij Kraima Kozijnen, ruim tien jaar vakmanschap in ouderwetse en standaard houten kozijnen, ramen en deuren. Verder kleinschalige producties op freesgebied, planken, kasten, lijsten, balken etc. voor bedrijven, particulieren en klusbedrijven   
 
Kwaliteit bewijst: Kraima Kozijnen bestaat 20 jaar! 
Wie zijn wij 
 
Met een nuchtere kijk op zaken bieden wij u een kwalitatief hoogwaardig product. Ouderwets vakmanschap met een persoonlijke benadering. 
Wat hebben wij u te bieden 
 
Wij bieden u een oorspronkelijk product gemaakt door een vakman met veel liefde voor het materiaal. Naast het opnieuw vervaardigen van oorspronkelijk uitziende of moderne houten kozijnen, denken wij graag met u mee over een passende oplossing voor uw stelling,lijsten rondom kozijnen, informatiebord etc. voor bedrijven, particulieren en klusbedrijven. 
 
Het maken van een houten kozijn is maatwerk. Wij komen uw kozijn gaag bij u thuis opmeten. U kunt ons natuurlijk ook de maten doorgeven maar dit is geheel voor eigen risico. Wanneer u niet zeker bent van uw meting neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een offerte. 
 
Kozijnen 
 
Hout is een natuurproduct. Het leeft. Er zijn veel verschillende houtsoorten die geschikt zijn voor het maken van een kozijn. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kwalificaties, zoals levensduur, hardheid en kleur. 
 
Maatwerk 
 
Graag zoeken wij samen met u naar een passende oplossing voor die moeilijke hoek in uw winkel. Het gebrek aan opbergruimte in uw opslag of dat ene keukenkastje dat net niet in de hoek van uw keuken past.