Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Sturm Houtbewerking Op Maat in
Emmeloord
[Terug naar plaats Emmeloord]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sturm Houtbewerking Op Maat
Espelerweg 13/I
8303HW Emmeloord

tel: 0527-620740

Extra informatie

Sturm Houtbewerking voor bijbouw en renovatie   
Garages en uitbouwen van keukens, woonkamers, slaapkamers of badkamers worden door ons verzorgd. Hierbij nemen wij de complete bouw op ons. Dus ook elektra, water, sanitair, verwarming , metselen, voegen en stukadoren worden door ons verzorgd en uitgevoerd door gespecialiseerde collega bedrijven. Dit bespaart u veel tijd en regelwerk.  
Ook voor dakkapellen kunt u bij ons terecht. Ieder formaat is mogelijk. Bouwtekening en bouwaanvraag worden indien gewenst graag door ons verzorgd. Het is mogelijk om zelf de binnenzijde af te werken (z.g.n. wind- en waterdicht oplevering), maar ook compleet afgetimmerd opleveren is mogelijk. 
Tevens leveren en plaatsen wij ramen, kozijnen en deuren. Ook hier is iedere afmeting mogelijk. Het plaatsen van kozijnen/deuren in nog niet bestaande kozijnen of kleinere kozijnen kan door ons worden verzorgd. In samenwerking met IVN verzorgen wij het inslijpen, en slopen van muren.

Specialiteit
  • Houtbewerking 
  • BijbouwenRenovatie 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Kozijnen 
  • Dakkapellen