Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
T J de Vries Onderhoudsservice in
Kornhorn
[Terug naar plaats Kornhorn]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

T J de Vries Onderhoudsservice
Snipperij 6
9864TE Kornhorn

tel: 06-30256107

Extra informatie

Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincies Groningen, Friesland en een stukje Drenthe. 
Onderhoudsservice Tj. de Vries is een vertrouwd adres voor al uw onderhoudswerkzaamheden. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. 
 
Wij zijn vakbekwaam op het gebied van timmerwerk, onderhoud, renovatie, verbouw, kunstof dakgoten en kozijnen. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincies Groningen, Friesland en een stukje Drenthe. 
 
Onze diensten bestaan uit onderhoudswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in timmerwerk, onderhoud, renovatie, verbouw, kunstof dakgoten en kozijnen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u voor een passende oplossing zorgen.

Specialiteit
  • Verbouw 
  • Kunststofkozijnen 
  • Dakgoten 
  • Timmerwerk 
  • Onderhoud 
  • Renovatie