Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
F Kooi Bouwbedrijf in
Noordhorn
[Terug naar plaats Noordhorn]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

F Kooi Bouwbedrijf
Rijksstraatweg 12
9804PD Noordhorn

tel: 0594-502366

Extra informatie

Welkom bij Bouwbedrijf F Kooi BV.   
Met vaste medewerkers, met hart en ziel verknocht aan het vak, voeren de drie gebroeders Kooi alle verbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit. Vanuit Noordhorn werken zij voornamelijk in de directe omgeving en het Westerkwartier. 
 
Het overgrote deel van de werkzaamheden bestaat uit verbouw en onderhoud. U kunt hierbij denken aan een aanbouw, serre, dakkapel maar ook aan het vervangen van kozijnen. Grote en kleine klussen. 
 
Vanuit de werkplaats worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd om ter plaatse snel en efficiënt te kunnen werken. Het plaatsen van een dakkapel kan op die wijze een dagdeel in beslag nemen zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.