Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Fransen Groep in
Oldenzaal
[Terug naar plaats Oldenzaal]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Fransen Groep
Zandbreeweg 4
7577 BZ Oldenzaal

tel: 0541-358979

Extra informatie

De Fransen Groep houdt zich bezig met glas, verf, behang, tapijt & gordijnen en het plaatsen van kozijnen, zonwering en dakkapellen. Het is een middelgroot concern in Twente, dat zijn oorsprong vindt in het schildersbedrijf meer dan 75 jaar geleden.   
Het schildersbedrijf is in al die jaren met z'n tijd meegegroeid en maakt momenteel deel uit van een concern met meerdere ondernemingen; 
 
- Schildersbedrijf Fransen 
- Fransen Kunstofkozijnen 
- Fransen Tapijt & Gordijnen, Projectstoffering 
- Schildersbedrijf Mensink 
 
Dankzij ons uitgebreide pakket van activiteiten, zijn wij in staat om elke opdracht op het gebied van schilderwerk, kozijnen en stoffering naar tevredenheid en met veel professionaliteit uit te voeren. 
 
Grootste voordeel? Alles onder één dak! 
 
Mensink B.V. is een schildersbedrijf uit Denekamp. Kernwoord: Vakmanschap.  
 
Mensink B.V. heeft zeer ervaren, rustige schilders die alle facetten van het schildersvak beheersen.  
 
Glaszetten, meerkleurige wandafwerking, buitenschilderwerk of het aanbrengen van een geprofileerde buitenbekleding, men heeft het allemaal al eens gedaan.  
 
Voor grote klussen roepen we de hulp in van grote broer Fransen uit Oldenzaal. Samen kunnen we 32 schilders inzetten.