Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bolt Aannemersbedrijf in
Stadskanaal
[Terug naar plaats Stadskanaal]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bolt Aannemersbedrijf
Ged Vleddermond 1
9502EH Stadskanaal

tel: 0599-615313

Extra informatie

Bolt Aannemersbedrijf   
Geschiedenis 
 
Ons bedrijf werd opgericht door Arend Bolt senior op 1 november 1979 en gevestigd op het huidige adres. 1 januari 1986 trad Arend Bolt junior toe tot het bedrijf en werd er tussen vader en zoon een V.O.F. gevormd. Zoals u aan de foto's kunt zien hebben de werkplaats en het woonhuis sindsdien een behoorlijke metamorfose ondergaan. Op 1 januari 1995 werd Arend Bolt junior de huidige eigenaar.  
 
Heden 
 
Bolt Aannemersbedrijf heeft sinds zijn oprichting een gezonde en solide groei doorgemaakt. 
 
Na een zeer grondige verbouwing is het huidige pand tevens het visitekaartje waarmee we graag onze deskundigheid en kwaliteit in bouwen en verbouwen laten zien.  
 
Medewerkers 
 
Onze goed geschoolde medewerkers verstaan hun vak. Het zijn allround vakmensen die alle aspecten van het bouwen beheersen. 
 
Het belang hiervan wordt door Bolt Bouwbedrijf onderschreven door het ter beschikking stellen van stageplaatsen en het begeleiden van leerlingen in de bouwnijverheid. 
 
Bolt Aannemersbedrijf voor al uw Nieuwbouw, Verbouw en Onderhoud 
 
Wij zijn van mening dat u de kwaliteiten en mogelijkheden van ons bedrijf het best kunt beoordelen aan de hand van de door ons gerealiseerde bouwwerken. Onder de knop 'Foto's ' vindt u hiervan dan ook veel foto's. Ze zijn ingedeeld naar 'Nieuwbouw', 'Verbouw' en 'Onderhoud'.

Specialiteit

Kwaliteit   
Bolt Aannemersbedrijf staat garant voor kwaliteit. Kwaliteit in materialen en goed geschoolde medewerkers die deze materialen vervolgens vakkundig verwerken tot een onberispelijk eindresultaat. Natuurlijk horen daarbij ook een onberispelijke service en een uitstekende nazorg. 
 
Als lid van Bouwend Nederland nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Dit doen we o.a. door actief te zijn als leerbedrijf. 
 
Bouwend Nederland creëert ruimte voor bouw- en infrabedrijven om economisch en maatschappelijk verantwoord bij te dragen aan een optimale ruimtelijke inrichting van Nederland. 
 
Kernwaarden hierbij zijn o.a.: herkenbaarheid, transparantie, professionaliteit, slagvaardigheid, krachtig, betrouwbaar. 
 
  • Kozijnen  
  • architect  
  • dakkapellen