Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Ketler BV Aannemersbedrijf in
Veendam
[Terug naar plaats Veendam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ketler BV Aannemersbedrijf
Ommelanderwijk 14
9644TL Veendam

tel: 0598-618151

Extra informatie

Na de start als eenmansbedrijf in 1992 moest Ketler BV Aannemersbedrijf al snel extra mensen aannemen vanwege de vele opdrachten. Zo onstond Aannemersbedrijf Ketler BV. Na twee jaar werd van de Ommelanderwijk 76 (pand Tjabbes) verhuisd naar de Ommelanderwijk 14, tevens het huidige woonadres. Ook toen was er als snel ruimtegebrek en moeten bijvoorbeeld de materialen vi de privé-ingang worden aangevoerd. Deze situatie verbeterde toen drie percelen grond aan de Vrijheidsweg konden worden gekocht van de firma Kalk. En zo verhuisde het bedrijfsgedeelte na acht jaar naar de Vrijheidsweg nummer 16 en 18. Een deel van het complex werd verhuurd aan DKS‚ÄąDakwerken waarvan Frits en Finette Ketler mede-eigenaren waren. DKS vertrok na een aantal jaren, waarna de scholengemeenschap Winkler Prins noodlokalen op het terrein plaatste na getroffen te zijn door brand.   
Eind 2010 werd Ketler BV Aannemersbedrijf benaderd door de directeur van de firma Peinemann die op zoek was naar een nieuwe locatie voor zijn bedrijf. Hij wilde het hele complex huren, inclusief de kantooruimte. Frits en Finette Ketler stemden toe, ontruimden het complex en sloten via Ketler Beheer een huurovereenkomst met Peinemann. Deze stap was mogelijk, omdat de Ketlers inmiddels eigenaar waren geworden van het perceel naast hun woning aan de Ommelanderwijk. De grond was in gebruik voor privédoeleinden, waaronder de paardenhobby van de kinderen. 
 
Inmiddels zijn de kinderen groot en hebben ze andere interesses ontwikkeld, waardoor zakelijk gebruik van de grond weer mogelijk werd. En dus keerde Aannemersbedrijf Ketler BV in juni 2011 terug naar het adres Ommelanderwijk 14. Hier heeft het bedrijf de beschikking over een eigen ingang los van het woonhuis en een groot verhard terrein met voldoende plek voor de bedrijfsauto’s, afvalcontainer en andere opslag. Tevens is hier de kantine voor de medewerkers gesitueerd. De fraaie bedrijfsruimte omvat kantoren en biedt gelegenheid om zakenrelaties te ontvangen. 
 
Uiteraard maken ook een goed uitgeruste werkplaats en een flink magazijn deel uit van het complex. Daarnaast is hier de kapsalon van Finette Ketler gevestigd, waar op afspraak wordt geknipt. De totale oppervlakte van het woon- en bedrijfsperceel bedraagt 3000 vierkante meter, waar alles aanwezig is om de klanten ook de komende jaren van dienst te zijn met een compleet pakket aan bouwkundige werkzaamheden. Ketler BV Aannemersbedrijf regelt de bouw van ontwerp tot eindresultaat en altijd volgens het bedrijfsmotto: U tevreden, wij tevreden. 
 
Ketler BV Aannemersbedrijf in Veendam bestaat ruim 20 jaar. Wij zijn trots op deze mijlpaal, die bereikt kon worden omdat de firma gedegen werk levert en de klantwensen altijd voorop stelt. Niet voor niets luidt het bedrijfsmotto: U tevreden, wij tevreden. 
 
Ketler BV Aannemersbedrijf voor Nieuwbouw-, renovatie-, onderhoud-, verbouw-, restauratie en machinale hout bewerking. 
Sterk in projecten die om een eigen specifieke oplossingen vragen. 
 
De klant kan aan ons de totale coördinatie van een bouwproject uitbesteden. Deze heeft daar dan verder geen omkijken naar en heeft bovendien het gemak van slechts een aanspreekpunt. Men kan dus voor alle werkzaamheden bij ons terecht, of het nu gaat om het leggen van een vloer, het plaatsen van een nieuw dak, het vervangen van riolering, het plaatsen van kozijnen, de reparatie van een dakgoot, het uitbouwen van een woning of de bouw van een compleet bedrijfspand. Waar nodig helpen we bij het ontwerp. We staan daarbij voor kwaliteit en gedegen vakwerk, uiteraard binnen de grenzen van het door de opdrachtgever gestelde budget.

Bouwen en verbouwen met verlaagd BTW tarief  

Thuis in verschillende vakgebieden en kwaliteit tot in de puntjes, waar de klant ook om vraagt. 
 
Bouwen en verbouwen van woningen tot projecten overal kunt u bij ons voor terecht 
 
Bouwbedrijf Ketler bv is een onderneming die zich, sinds de oprichting in 1990 bezig hudt met het leveren van kwalitatief hoogwaardig vakmanschap. 
 
Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste vaklieden die de meest ingenieuze bouwwensen in vervulling kunnen laten gaan.  
 
Per 1 maart gaat het btw tarief bij renovatie van woningen van 21% naar 6%. 
 
Per 1 maart 2013 is het verlaagde BTW-tarief op renovatie en herstel van woningen in gegaan. Het verlaagde BTW-tarief is van toepassing op de verrichte arbeid. 
 
Voor de bepaling van het tarief is het moment waarop de dienst wordt afgerond bepalen. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing als dienst is afgerond op of na 1 maart 2013 en voor 1 maart 2014. 
 
Wilt u profiteren van deze gunstige voorwaarden, bel of e-mail ons voor een afspraak of offerte. 
 
  • Dakgoot  
  • Kozijnen  
  • Vloer  
  • kantoor  
  • woningen