Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Folders - De Roo Bouwbedrijf in
Winsum
[Terug naar plaats Winsum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Folders - De Roo Bouwbedrijf
George Martenslaan 38
9951ML Winsum

tel: 0595-444760

Extra informatie

Alfred Folders en Henk de Roo hebben hun expertise samengevoegd in Bouwbedrijf Folders-de Roo V.O.F. De werkzaamheden die het bouwbedrijf uitvoert zijn van uiteenlopende aard. Wij verzorgen voor u nieuwbouw, uitbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Door onze veelzijdigheid kunt u voor elke klus, groot of klein, bij ons terecht.    
Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Duidelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt met ons duidelijke afspraken maken voor wat betreft de werkzaamheden, de prijs en de kwaliteit van de gebruikte materialen. 
 
Ons bedrijf kenmerkt zich door zijn directe werkwijze. U maakt de afspraken voor de (ver)bouw direct met de uitvoerenden. Daar zitten geen schakels meer tussen. Deze werkwijze heeft als voordeel dat er zowel bij u als bij ons duidelijkheid heerst voor wat betreft de kwaliteit en de kosten. Voor ons is kwaliteit net zo belangrijk als voor u. Wij zullen onze werkzaamheden dan ook met de meest zorgvuldige aandacht uitvoeren. 
 
Ook adviseren wij u voor wat betreft ontwerp, uitvoer-methodes en gebruikte materialen zodat uiteindelijk een optimaal resultaat en een esthetisch verantwoord beeld wordt bereikt. Wij kunnen desgewenst uw bouwplannen geheel klaar maken, inclusief teken- en berekenwerk (vergunning klaar), inclusief elektra, loodgieterswerk en dakbedekking. U kunt met een gerust hart uw verbouwingen en bouwplannen aan ons toe vertrouwen. 
 
Desgewenst kan vòor de aanvang van werkzaamheden een zogenaamde open begroting verkregen worden. Hierin staat beschreven met welke materialen van welke kwaliteit het werk zal worden geleverd.  
 
In de loop der jaren hebben wij tot volle tevredenheid van onze klanten diverse werkzaamheden gerealiseerd:  
 
-Uitbouw van serres 
-Uitbouw van woningen 
-Dakkapellen 
-Verbouw van woon/werkruimte 
-Herstellen van woonhuis 
-Onderhoud kozijnen 
-Bouwen van garages 
-Herstellen melkstal 
-Vloer coaten in veestal 
-Bouwen van bijkeukens 
-Verbouwen van badkamer en toilet 
-Woning herindelen 
-Boei delen vervangen 
-Vervangen dakpannen 
-Voegen van gevels 
-Herstellen van lateien 
-Plakken van tegelvloeren

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakbedekking  
  • Kozijnen  
  • Toilet  
  • Vloer  
  • dakkapellen  
  • woningen