Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Ambiance Zonwering Dorenbos En Kunstof Kozijnen in
Delfzijl
[Terug naar plaats Delfzijl]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ambiance Zonwering Dorenbos En Kunstof Kozijnen
Sikkel 13
9932 BD Delfzijl

tel: (0596) 631106

Extra informatie

Historie van Ambiance Zonwering Dorenbos En Kunstof Kozijnen .   
In 1994 is het bedrijf opgericht als “Montagebedrijf Dick Dorenbos”. Hij is begonnen met het plaatsen van kunstof kozijnen waarbij hij zich richtte op het plaatsen bij particulieren en kleine bedrijven. Een jaar later is hij zelf kunstof kozijnen gaan inkopen en monteren. Aan het assortiment heeft hij als bijproduct “zonwering” toegevoegd. Aan de geplaatste producten is hij ook het nodige onderhoud gaan verrichten. 
 
In 1997, na enkele jaren in het vak te hebben gezeten en de nodige ervaringen en successen te hebben opgedaan, heeft hij besloten om verder te gaan onder de naam “DIMAR Kunstof Kozijnen en Zonwering”. 
 
Een aantal jaren later, halverwege 2005, begon de bouw van een nieuw pand in verband met expansie, het oudere bedrijfspand was simpelweg te klein geworden, rond dezelfde periode werd de naam “DIMAR Kunstof Kozijnen en Zonwering” veranderd in de huidige naam: “Ambiance Zonwering Dorenbos en Kunstof Kozijnen”. Ruim anderhalf jaar later werd bij de officiële opening van het nieuwe pand aan de Sikkel 13 te Delfzijl, de nieuwe showroom, werkplaats, eigen kunstofzagerij en opslagplaats gepresenteerd. 
 
Momenteel is Ambiance Zonwering Dorenbos en Kunstof Kozijnen aangesloten bij een groter netwerk van “Ambiance Zonwering”, zonweringspecialisten met jarenlange ervaring. Ambiance Zonwering heeft in totaal 44 vestigingen verspreid door het gehele land. In de provincie Groningen is Ambiance Zonwering Dorenbos en Kunstof Kozijnen de enige vestiging. 
 
Onze stijlvolle kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Profine en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen heeft Profine een kozijnsysteem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt. 
 
Dit kozijnsysteem wordt onder de naam K-Vision op de markt gebracht en is als volgt onderverdeeld: 
(u kunt de volgende links klikken). 
 
  • Trend - de vertrouwde verdiepte profilering; 
  • Classic - de vlakke profilering, vaak op speelse wijze toegepast in de nieuwbouw; 
  • Step - verdiepte profilering met een 'sprongetje' voor met name de particuliere markt; 
  • City - het antwoord op de traditionele houten schuiframen; 
  • Cube - met recht toonaangevend kunstof 
 
Kumij speelt met deze varianten in op de vraag vanuit de markt. De huidige markt vraagt om grotere kozijnen en een slanke profilering. Tevens wordt er steeds meer gebruik gemaakt van dikker glas voor een betere geluids- en warmte-isolatie. Op deze vraag kan Kumij inspelen dankzij het gekozen kozijnsysteem. Kenmerk van deze lijn is dat het in de basis een 70 mm systeem is en het een verdiept profiel van maar liefst 112 mm heeft. Andere voordelen zijn een groot kleurenspectrum in Renolit en PMMA en er wordt gebruik gemaakt van een verdiept naar buiten draaiend systeem. 
 
Kunstof kozijnen zijn opgenomen in het pakket "duurzaam bouwen" op basis van uitstekende milieutechnische aspecten. Bij de profielen van Profine wordt er bijvoorbeeld geen lood als stabilisator gebruikt maar calciumzink (CaZn) en is hierdoor minder milieubelastend. Tevens verhoogt de toevoeging van CaZn de krasvastheid alsmede de weersbestendigheid.