Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
B Potze in
Sellingen
[Terug naar plaats Sellingen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B Potze
Ter Apelerstraat 18
9551XK Sellingen

tel: 0599-322726

Extra informatie

Wij leveren veranda daken op maat. Ideaal als overkapping van uw terras of te gebruiken als carport. In elke gewenste maat te verkrijgen. Mocht u het op prijs stellen komen wij het voor u inmeten en wordt het als bouwpakket thuis bezorgd. Dit compleet voorzien van bevestiging materialen, kitten en hulpgereedschap.   
De veranda is tevens als koude serre inzetbaar. Door het gebruik van de aluminium zelfdragende koker profielen en de geïntegreerde goot constructie is het eenvoudig plaatsen gegarandeerd. Mocht u een eigen houtconstructie al hebben en dit systeem op uw houten draagbalken willen monteren, kunnen wij u een opschroefsysteem aanbieden dat voorziet in dezelfde mogelijkheden.  
Polycarbonaat platen: Deze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen waaronder Helder, opaal wit en opaal wit warmte werend. De dikte is minimaal 16 mm en kan oplopen naar 25 of 32 mm dik.  
Nieuw: Primalite zonwerend. 
Een Serre is leverbaar in vele vormen en maten. Het Serre dak bestaat uit gepoedercoate thermischonderbroken Aluminium profielen, die leverbaar zijn in alle RAL kleuren. De dakprofielen zijn ook leverbaar als volgeschuimde profielen voor een nog hogere isolatiewaarde. 
 
Als dakbeglazing kan worden gekozen voor 32 mm dikke Polycarbonaat platen of isolerend veiligheidsglas. De onderzijde van het dak kan worden voorzien van halogeen of LED verlichting. De elementen bestaan uit kunstof of aluminium. Voor Serre zonwering en beluchting zijn er diverse opties, vraag naar de mogelijkheden. 
Wilt u direct vanuit uw woonkamer de tuin in kunnen lopen? Dan hebt u de keuze uit tuindeuren, een hefschuifpui of een kiepschuifpui. 
 
Tuindeuren met onderin een borstwering en roeden in het glas geven een hele mooie ouderwetse uitstraling. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er, op een nostalgisch uitziende wijze, een grote doorgang wordt gecreëerd.Wij gebruiken bij naar buitenslaande deuren, op wens, een aluminium dorpel. Dit zorgt voor een extra lage doorgang. 
Een Hef-schuifpui is met name aan te bevelen wanneer grote glazen ruiten moeten worden bewogen.De vleugels rusten op een aparte rails, bij het openen wordt een vleugel licht opgelicht en ter zijde geschoven. 
Een kiepschuifpui is geschikt voor kleinere doorgangen .De beweeglijke vleugel laat zich eenvoudig kiepen om zich vervolgens op het voorliggende looprail te bewegen en terzijde te laten schuiven.

Specialiteit
  • Serres 
  • Kiepschuifpuien 
  • KunststofKozijnen 
  • Kunststofvoordeur 
  • Tuindeuren 
  • Hefschuifpuien 
  • Luiksystemen 
  • Rolluiken 
  • Inzethorren 
  • Dakkapellen