Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
B Potze in
Sellingen
[Terug naar plaats Sellingen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B Potze
Ter Apelerstraat 18
9551XK Sellingen

tel: 0599-322726

Extra informatie

Wie is Montage Bouw Laude?   
Montage Bouw Laude houdt zich bezig met de verkoop en montage van: 
◾Kunstof en aluminium kozijnen en deuren 
◾Serres, Terrasoverkappingen en Carports 
◾Garagedeuren en Rolluiken 
◾Kunstof gevelbekleding en dakgoten. 
 
 
Bent u op zoek naar kunstof ramen en deuren van hoge kwaliteit, die uw huis permanente meerwaarde geven en waar u geen omkijken naar heeft? Dan komt u toch bij Montage Bouw Laude terecht. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets is onze slogan: 
 
Kwaliteit, daar gaat het om! 
 
Profiteer nu van 6% BTW op de montage van onze producten! 
 
Waarom de keuze voor kunstof kozijnen ? 
 
Kunstof kozijnen hebben een aantal voordelen ten opzichte van conventionele houten kozijnen: 
 
◾U bent voor altijd van het schilderwerk af. 
◾Een perfecte isolatie door het 5 kamer profiel. 
◾Standaard voorzien van grijze dichtingen. 
◾U hoeft slechts één keer te investeren, omdat kunstof kozijnen levenslang meegaan. 
◾Alle kozijnen worden standaard uitgevoerd met HR++ dubbele beglazing en het hang en sluitwerk voldoet aan het politiekeurmerk. Dus een veilig gevoel en minder stookkosten. 
◾De kozijnen zijn leverbaar in verschillende profielen, uitgevoerd in het verdiepte renovatieprofiel met houtnerfstructuur zijn ze niet of nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. 
◾De kozijnen zijn leverbaar in vele kleuren. 
◾U kunt kiezen uit een breed scala aan draai-, val- en draaival ramen, naar wens met ingebouwd ventilatierooster en roedeverdeling. 
 
Kortom, met kunstof kozijnen van Montage Bouw Laude maakt u het uzelf gemakkelijk, comfortabel en veilig. Wanneer de buurman op de ladder staat om te verven, kunt u tijd vrijmaken voor leukere dingen 
 
Wilt u direct vanuit uw woonkamer de tuin in kunnen lopen? Dan hebt u de keuze uit tuindeuren, een hefschuifpui of een kiepschuifpui. 
◾Tuindeuren met onderin een borstwering en roeden in het glas geven een hele mooie ouderwetse uitstraling. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er, op een nostalgisch uitziende wijze, een grote doorgang wordt gecreëerd.Wij gebruiken bij naar buitenslaande deuren, op wens, een aluminium dorpel. Dit zorgt voor een extra lage doorgang. 
◾Een Hef-schuifpui is met name aan te bevelen wanneer grote glazen ruiten moeten worden bewogen.De vleugels rusten op een aparte rails, bij het openen wordt een vleugel licht opgelicht en ter zijde geschoven. 
◾Een kiepschuifpui is geschikt voor kleinere doorgangen .De beweeglijke vleugel laat zich eenvoudig kiepen om zich vervolgens op het voorliggende looprail te bewegen en terzijde te laten schuiven. 
 
Wilt u weten wat er voor uw woning mogelijk is? We maken graag een vrijblijvende offerte! 
 
Wanneer uw bestaande dakkapel nog in redelijke staat is, maar u toch wilt profiteren van de voordelen die kunstof biedt, dan is het renoveren van uw huidige dakkapel door Montage Bouw Laude de ideale oplossing. 
 
Enige aspecten die standaard zijn bij een dakkapel (renovatie): 
 
◾Onderhoudsarme materialen worden toegepast 
◾Perfecte isolatie door dubbele beglazing en montagewijze van het kozijn 
◾De keuze uit tal van kleuren, voor zowel kozijn als plaatmateriaal 
◾De keuze uit het standaard vlakke of het klassieke verdiepte profiel 
◾Kunstof dakbedekking 
◾De mogelijkheid tot zonwering in diverse mogelijkheden en uitvoeringen 
 
Voor de zijwangen van de dakkapel kan worden gekozen uit het traditionele plaatmateriaal trespa. Maar er kan ook vinyplus gevelbekleding worden toegepast, waardoor de dakkapel een wat luxere en stijlvollere uitstraling krijgt. 
 
VinyPlus® is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. 
 
De VinyPlus® gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunstof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. 
 
Bovendien blijft VinyPlus® jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer schilderen dus. Ook dat spaart het milieu. 
 
Materiaaleigenschappen en constructie zijn bij kunstof voordeuren van groot belang. Extra staalversterking, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen bieden een optimale garantie voor stabiele en gebruiksvriendelijke toepassingen. 
 
Fraai vormgegeven, perfect sluitend en in diverse oplossingen en kleuren toepasbaar. Het hart van iedere kunstof voordeur vormt het deurpaneel. Wordt het een gevel met een moderne, designachtige uitstraling of bewaart u liever het karakteristieke karakter van uw gevel door uw nieuwe deur zoveel mogelijk op de oude af te stemmen? 
 
Kunstof DeurenNaast de TOPLINE NL deuren bieden we een keur aan verschillende modellen. De deurpanelen kunnen in elke gewenste kleur en vele decoraties worden geleverd. Door de vele mogelijkheden in kleur(en), decorfolie ‘Renoliet’ of combinaties met glas, zoals glas-in-lood, structuur-, gezandstraald- en gewelfd glas kunt u uw eigen en persoonlijke voordeur samenstellen. 
 
Wij bieden u altijd een oplossing op maat. 
 
De inzethor is verreweg de meest elegante hor die u zich kan wensen. De slimme oplossing voor elk type draai-kiepraam. De inzethor kan in een handomdraai worden geplaatst en is met hetzelfde gemak weer uitneembaar. Drie verschillende profieldieptes maken de pasvorm perfect. Het uiterst smalle profiel valt vrijwel onzichtbaar weg in het raamkozijn. 
 
Doordat er geen belemmering bij het openen en sluiten van het raam plaatsvindt kan het horsysteem permanent blijven zitten. 
 
◾op maat gemaakt 
◾diverse standaardkleuren 
◾montage in het kozijn 
◾onderhoudsarm 
◾weerbestendig 
 
Verkrijgbaar in diverse kleuren, vraag naar de mogelijkheden!

Specialiteit
  • Serres 
  • Kiepschuifpuien 
  • KunststofKozijnen 
  • Kunststofvoordeur 
  • Tuindeuren 
  • Hefschuifpuien 
  • Luiksystemen 
  • Rolluiken 
  • Inzethorren 
  • Dakkapellen